Bij het maken van artwork speelt kleur altijd een grote rol. Doordat ik een heel seizoen rond bloemen fotografeerde kwam ik tot de ontdekking dat ik ook in mijn kleurgebruik niet anders kon dan meegaan met het seizoen. Mijn foto’s kregen t koudere blauwe licht van de winter en nog even later wilde ik graag sobere vergrijsde compositie’s maken van wat ik vond in de natuur. Ook in hun verval zijn bloemen, takken en grassen vaak ongelofelijk mooi.

Tot mijn verrassing werden twee werken uit de serie uitgelicht door de stylisten van Werkaandemuur. Daarmee kwam er veel aandacht en waardering voor deze werken en kreeg ook de rest van de serie de aandacht die het verdiende.

 

Carpe Diem

Zo heet de serie. Sobere afgewogen composities in vergrijsde kleuren.

Bekijk de hele serie in mijn shop op

With an A+ Rating, Werk aan de Muur is a professional print-on-demand service based in the Netherlands.

Their web shop is named OhmyPrints in Germany and France. Quality giclée fine-art prints on canvas, aluminium, steel acrylic glass, or framed prints are available in a wide range of sizes.

Free shipping within the Netherlands, Belgium, Germany and France.

298 reviews in the last 12 months
98% recommends this company

Further shipping options:
Austria, Denmark, Finland, Ireland, Luxembourg, Norway, Poland, Sweden, Switzerland, and United Kingdom.

Bekijk serie